úterý 17. dubna 2012

Nová designová rtěnka Jewel Lipstick


Od 24. 4. 2012 přijde na trh nová Objemová rtěnka od GG, Jewel lisptick. Před několika týdny jsem se dostala ke vzorku. Jelikož často používám spíše jemnější odstíny, růžové, hnědé.., tentokrát jsem se rozhodla pro radikální krok a sáhla po vzorku v barvě Cerise Pink. Pravdou je, že pokud zvolíte takto výraznou rtěnku, musíte tomu uzpůsobit výběr dalšího líčení (oči, tvářenka apod.), aby výsledný efekt nepůsobil spíše lacině než sexy.

K samotné rtěnce: Musím říct, že naprosto perfektně kryje, drží a její odstín je opravdu sytý, možná malinko sytější a tmavší než je ve vzorníku. Na rtech je velmi příjemná a vláčná, lehce hydratační. Shrnula bych jako lehce hydratační, příjemná vysoce pigmentovaná efektní rtěnka, která skutečně drží. Rtěnka se vyrábí v deseti odstínech od Nude přes růžové a oranžové tóny až k tmavě fialové a hnědé.

Co se týče obalu je více než efektní! Našla jsem dokonce video o jeho výrobě.
Obal byl navržen známou francouzskou designérkou šperků Heléne Courtaigne Delalande, mezi jejíž klienty patří i světové značky. Luxusní pouzdro ze zlatavého kovu zdobí rafinovaný vzor, který inspirovaly její elegantní autorské šperky.

V zaváděcí ceně je za katalogových 259,- Kč + získáte objemovou řasenku GG k jakémukoli nákupu této rtěnky v hodnotě 289,-Kč.

Můj názor? Výjimečný design, který osloví. Barvy drží opravdu dlouho a rtěnka je na rtech velice příjemná.

Běžná katalogová cen 309,-Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat