pondělí 19. března 2012

Věci pro Princezny

Balea princeznovská sada
Moje dcera se dostala do období, kdy považuje za nutné, aby veškeré vybavení od oblečení přes kosmetiku až snad po zubní pastu mělo nějakou ozdobu v podobě 

princezny z oblíbeného animáku nebo Hello Kitty, Petschopáka atd. atd. jen se hrozím, kdy objeví Hannu Montanu a podobné :-D Samozřejmě stejně jako "pincezny" (myšleno princezny) musí mít dlouhou hřívu nejspíš až na zem a o stříhání nemůže být přinejmenším ani řeč. A co čert nechtěl má jemné a ještě k romu kudrnaté vlasy, vypadá skutečně jako andílek, ale co je horší, je péče o ně. "Pincezny" se totiž přece nemusí česat a vlásky mají stále dokonale upravené. Rozčesat blonďaté jemné lokýnky je nebetyčný problém. Jediné, co mi snad pomáhá je rozčesávací sérum ve spreji. Ale pozor! Akce musí být rychlá a musím často dosahovat času, za který by se nemusel stydět ani mechanik od Ferrari. Vždy se rozplývám nad různými sponečkami, čelenkami a další ozdůbkami, které výrobci dokážou dotáhnout do neuvěřitelných detailů, leč marná snaha, moje "pincezna" prostě culík nosit nebude.


Doplňků pro dokonalé "pincezny" je na trhu skutečně velká spousta. Co se mi opravdu osvědčilo je výše zmiňovaný rozčesávač na vlásky, krásně voní a vlasy jsou po něm skutečně poddajné. Mojí dceři se tak líbí, že by ho chtěla používat na vše, snad i jako deodorant :-D Nedávno jsem objevila v DM toto krásné balení sprchového gelu se třpytkami, mýdla, šamponu. Moc pěkná sada doplněná kouzelnou hůlkou, cituji :" mami ať je z tebe žába" báječnou věcičkou s "chundelkou". Protože co nemá třpytky, lesk či zmiňovanou chundelku, je prostě out!

Další super novinku předvedl Oriflame, věcičky k oblíbenému filmu na vlásku (který sledujeme do zblbnutí). Prostě dokonalá Locika, idol všech holčiček. Vše nádherně zabaleno, nesmí chybět v koupelně :-) Byla jsem nucena své pincezně vytrhnout dvojstranu z katalogu Oriflame a poté ji slepit veprostřed izolepou, aby si mohla doplňky prohlížet sama. Je nutné samozřejmě koupit vše od kosmetické taštičky přes pouzdro, kelímek na pití atd.
A v neposlední řadě, co nemůže chybět, je pomáda na rty. Samozřejmě opět v luxusním slečinkovském provedení. Pod heslem: "Hello Kitty nikdy není a nebude dost" musíte opatřit samozřejmě příslušný balzám : " Ten s tou helou tyty čičinou". Nejlépe, aby byla prostorově vyvedená celá její hlava místo víčka. Moje tříletá slečna pak zkušeně vloží balzám do kapsičky a kdykoli jsme před lidmi, např. v obchodě, vyndavá tyčinku a dokonale si jakoby náááhodou přetře rty a pak nahodí ležérně vyzývavý úsměv. Už se moc těším na její pubertu :-D. Nebudu se tu už nadále rozepisovat o šatičkách a střevíčcích samozřejmě - čím víc flitrů a ozdob tím líp - to by bylo na další článek.

Každá z nás někdy chtěla nebo stále chce být aspoň na pár chvil princeznou, nechat se opečovávat, mít krásné šaty apod. Já to chci své holčičce dopřát, pokud můžu a vězte prostředků je dnes na trhu skutečně spousta :-)



2 komentáře:

  1. jj, je to skvělá věcička! Zvláště pro jemné dětské vlásky. A hlavně, je na něm princezna ;-)Měla jsem dokonce i pro dospělé, protože mám dost nepoddajné vlasy, působí trošku jako kondicionér, zjemní a osvěží. Vlasy jsou po něm hebké.

    OdpovědětVymazat