středa 14. března 2012

Nové rozšíření řady Ecobeauty, podkladové krémy

Nový podkladový krém z řady Ecobeauty
     Nedávno jsem tu zmínila novou ekologickou certifikovanou kosmetiku z řady Ecobeauty od Oriflame. V katalogu byly denní, noční a oční krém prezentovány jako pilotní řada nové kosmetiky. Člověk by čekal, že tato novinka zůstane delší dobu u pilotní řady a ejhle, při listování v novém katalogu, který mi přišel s objednávkou jsem na straně 19 narazila na novou řadu podkladových krémů. Byla jsem velmi příjemně překvapená. Dle dostupných článků a diskuzí na internetu se avizovalo, že řada se bude nadále rozšiřovat, ale osobně bych nečekala, že tak rychle. Musím říct, příjemné překvapení.
      
     Oriflame stále jede v trendu : Krásná vy, krásná planeta...takže doufám, že do budoucna těchto eko krémů ještě přibude, případně se řada rozšíří dál, do dalších oblastí. Certifikace zůstává stejná jako tomu bylo u předchozích krému tedy Vegan, Fairtrade, ECO CERT, FSC.


     Hydratační podkladový krém ECOBEAUTY s ECO CERTEM garantuje, že 99% všech ingrediencí je přírodního původu a pochází z obnovitelných zdrojů. 7% receptury obsahuje BIO ingredience. Tento podkladový krém NEOBSAHUJE parabeny a syntetickou parfemaci a jeho balení je vyrobeno ze 100% recyklovatelného materiálu.

Další dostupné info na www.oriflame.com/ecobeauty.
     
Oficiální popis z katalogu zní: Certifikovaný podkladový krém Ecobeauty pleť lehce kryje a luxusně ji vyživuje. Bio Fairtrade bambucké máslo se stará o přirozenou krásu pleti a báječný efekt na pohled i na dotek. Lehký a zároveň vysoce vyživující a hydratační podkladový krém. Hladce se nanáší, přirozeně kryje a vyrovnává barevný tón pleti Opticky vyhlazuje známky únavy. Obsahuje Fairtrade bio bambucké máslo pro hladkou a zdravou pleť. Obsah balení 30ml.

     
Odstíny: Porcelain, Light Ivory, Natural Beige, Golden Beige, Dark Beige


Musím jen upozornit, že vzhledem k celkovému Fairtrade a eko přístupu, nejsou bohužel k dostání vzorky krémů. Jelikož Fairtrade sleduje celkový proces výroby a řadu jako 

takovou.                                           
   

  Oriflame však nabízí 30ti denní lhůtu na vyzkoušení a vrácení i již použitého krému!!! A to i v případě, že Vám krém případně "pouze" nevoní nebo máte jakékoli ji
výhrady.



   

MYSLÍTE, ŽE STOJÍ ZA ZKOUŠKU?
Plody stromu Shea (Střední Afrika) surové bambucké máslo



V Oriflame katalogu dostupné od 3.4.2012 za zaváděcí cenu 219,- Kč (běžně 299,-)




     





Žádné komentáře:

Okomentovat