čtvrtek 15. března 2012

Nový přírůstek do rodiny Tender Care


 
Třešňový kelímek (zdroj: www.oriflame.cz) 

Dnes jsem se rozhodla věnovat se mému snad úplně nejvíce oblíbenému výrobku od Oriflame a tím je mnohokráte zmiňovaný a diskutovaný Tender Care alias "zázračný kelímek" od Oriflame.

Co se týká jeho historie, tak je na trhu již neuvěřitelných 30 let, jak jsem nedávno zjistila. A právem se dostal mezi Top produkty Oriflame. A v čem je jeho kouzlo? Samozřejmě, že ve složení, které obsahuje extrakty z včelího vosku.

Jeho přesné složení: PETROLATUM, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARAFFINUM LIQUIDUM, CERA ALBA, PARAFFIN, ACETYLATED LANOLIN, CETYL ALCOHOL, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERYL CAPRYLATE

Oficiální popis Oriflame: Náš klasický univerzální balzám slaví 30 let úspěchu v limitované edici s třešňovou příchutí. Jedinečná kombinace včelího vosku, vitaminu E a koktejlu zvláčňujících složek a rostlinných olejů zklidňuje pleť a zlepšuje hydrataci. Okamžitě zjemní jakoukoliv suchou nebo hrubou část pokožky. 15 ml

Jeho předchůdci slavili značné úspěchy, co jsem se dočetla ze spotřebitelských hodnocení dostupných z internetu. Oriflame již dříve představilo kelímek v příchutích vanilka, karamel, čokoláda a samozřejmě neopomenutelný klasický "bez příchutě".

Já osobně vlastním hned 3 (vanilka, čokoláda, klasika) doufám, že k nim brzy přibude třešeň ;)

Je to maličký zázrak, který je vhodný nejen na popraskané rty, ale na záděry, na oční víčka, okamžité zjemnění jakékoli části vašeho obličeje. Jeho víčko zdobí prapůvodní logo Oriflame. Měla ho už moje máma, když jsem byla malá a já ho teď také používám na sebe, tak i na mé děti, které často ocení vanilkovou nebo čokoládovou vůni, je pro ně prostě "k sežrání". Kdo z nás by si nepřál jako dítě mít "čokoládovou
                                           mastičku".
Co musím podotknout speciálně u toho čokoládového, že spíš než po mléčné čokoládě, voní po hořké. Vanilková je klasika, jak právě rozříznutý vanilkový lusk a karamel voní jak karamelové bonbony /tofo?/. Třešňový je docela sladký, ale na jaro a léto se hodí výborně.

A málem bych zapomněla, tento malý zázrak existuje dokonce i ve formě "tyčinky". To jen informace pro ty, kteří neholdují aplikaci prsty ;-)

A jaké zkušenosti s těmito malými zázraky máte vy? Koupili byste si nový třešňový? Zajímají mě vaše názory a těším se na vaše komentáře :-)

Katy

PS: Obrázky jsou především ze zdrojů www.oriflame.cz; nebo www.google.com (Moje milovaná zdrcadlovka je momentálně v opravě, až ji zprovozním, tak nafotím nějaká reál fota, to jen pro vysvětlení, díky za pochopení ;-)


www.oriflame.cz

www.facebook.com/oriflamecr

www.oriflame.com/ecobeauty















2 komentáře:

  1. já si kelímky nekupuju
    ten třešňový voní hezky,ale třeba ten čokolkádový mi trošku smrdí
    na narozeniny oriflame vždycky posílá ten růžový,takže máme doma asi 3 a jsou super
    babičce jsem koupila ten vanilkový a úžasně voní

    OdpovědětVymazat
  2. No vidíš a já zrovna dnes čokoládový koupila ve studiu, předtím jsem ho už pořídila mamce a ta na něm taky ujíždí. Spíše mi voní po hořké čokoládě než po klasické (mléčné) Zrovna ho mám vedle počítače :-))) Vanilkový je taky moc fajn. Mně zase moc nevoní ten karamelový :DD Navíc děti ho taky milují...A ty růžové jsou prostě klasikaaaa, měli jsme ho doma, už když jsem byla malá. Naše babi je docela konzervativní a používá tak max indulonu :D :D

    OdpovědětVymazat